Uusimaa > Espoo > LVI-asennusta

IVAeris Oy

LVI-asennusta

Aeris tuottaa ilmanvaihtoalan palveluita.Palveluihimme kuuluu kaikki ilmanvaihtoon liittyvät asennus- ja puhdistustyöt, huollot sekä tarkastukset niin saneeraus- kuin uudiskohteissakin. Työt toteutamme suurella ammattiylpeydellä ja oikealla tavalla, laadukkaasti. Kun on kyse asiakastyytyväisyydestä ja laadusta, IVAeris ei tingi niistä.

Meiltä kokonaisvaltaisesti ilmanvaihtolaitteiden, järjestelmien sekä koneiden huollot ja korjaukset . Vaihdamme ilmanvaihtokoneiden moottorit, huippuimurit sekä hoidamme kondenssivesiviemäreiden tukokset. Ilmanvaihtokanavien- ja järjestelmien asennukset uudis- ja saneerauskohteisiin. Piirustukset toimitamme paperisesti sekä digitaalisessa muodossa. Suunnitelmat toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan, autamme myös haastavien kohteiden ilmanvaihtoon liittyvissä ongelmissa. Hoidamme ilmanvaihtokoneiden pesut, huippuimureiden sekä ilmanvaihtokanavistojen puhdistukset sekä ammattikeittiöiden ilmanvaihdon puhdistustarpeet ja rasvakanavistojen pesut. Palveluumme kuuluu aina mukaan huolletun ilmanvaihtojärjestelmän ilmamäärien mittaus ja säätö. Tarkistamme ilmanvaihtojärjestelmän, teemme kuntotutkimuksen sekä arvioimme sisäilman laadun. Halutessanne voimme suunnitella sisäilman laatua heikentävien tekijöiden poistamisen sekä toteuttaa korjaustoimenpiteet. Hoidamme ilmamäärien mittaukset ja säädöt sekä kanavien tiiveysmittaukset.

Mikael DenutToimitusjohtaja050 339 3901
Kavallinniitynkuja 1, 02710 Espoo

Avainsanat

ilmanvaihto, ilmanvaihtojärjestelmän, ilmanvaihtokone, huippuimurin, ilmalämpöpumppu, lämpökuvaus, ilmanvaihtokanava, ilmanvaihtojärjestelmän toteutus, ilmanvaihtokoneen asennus, ilmanvaihtokanavan, ilmamäärän, ilmanvaihdon, ilmalämpöpumpun, aeris, huppuimurit, ilmanvaihtotyöt, tiiveysmittaus, tiiveysmittaukset, kondenssivesi, rasvakanavisto, ilmastointi