Tietoa palvelusta

Alueluettelo.fi on palvelu, josta voi hakea paikallisten yritysten yhteys- ja palvelutietoja. Alueluettelo.fi:n tietokanta perustuu Yritys- ja yhteisötietojärjestelmän (YTJ) avoimeen kantaan. YTJ on Patentti- ja rekisterihallituksen sekä verohallinnon yhteisesti omistama ja ylläpitämä tietojärjestelmä Suomessa, jolla hallinnoidaan rekisteriä Y-tunnuksista ja näihin liittyvistä tiedoista.

Käyttöehdot

Ehtoja sovelletaan Custom Media Oy:n (jäljempänä Custom Media) internetissä ja mobiilissa tarjoamaan alueluettelo.fi-hakupalveluun (jäljempänä Palvelu). Palvelun tuottaa, omistaa, hallinnoi ja ylläpitää Custom Media.

Custom Medialla on oikeus tuottaa Palvelu parhaaksi katsomallaan tavalla ja oikeus muuttaa Palvelua tai sen sisältöä. Palvelun sisältämän aineiston omistus- sekä immateriaalioikeudet ovat Custom Medialla ja/tai kolmannella osapuolella.

Käyttäjä sitoutuu olemaan hyödyntämättä Palvelua ja siinä olevia tietoja kaupallisesti (esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin) sekä olemaan käyttämättä Palvelua näiden käyttöehtojen vastaisesti. Palvelun sisällön tai sen osan julkaiseminen, kopioiminen, liittäminen, siirtäminentai säilyttäminen, lukuun ottamatta säilyttämistä tai tulostamista yksityiseen käyttöön, on kielletty.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytöstä aiheutuvista ja siihen liittyvistä kustannuksista, kuten tietoliikennemaksuista. Käyttäjä vastaa hallussaan olevien Palvelun käyttämiseen tarvittavien laitteiden, teleyhteyksien ja Palveluun kuulumattomien ohjelmistojen hankkimisesta ja toimintakunnosta sekä huolehtii siitä, etteivät ne haittaa tai häiritse Palvelua tai televerkon liikennettä.

Custom Medialla on oikeus estää tai katkaista käyttäjän pääsy Palveluun, jos näitä käyttöehtoja on olennaisesti rikottu tai käyttäjä on muulla tavalla väärinkäyttänyt Palvelua siten, että käyttö aiheuttaa vahinkoa Custom Medialle, toisille käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Näiden käyttöehtojen voimaanastumispäivä on 28.1.2016 ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Custom Medialla on oikeus muuttaa käyttöehtoja.