Pohjois-Karjala > Lieksa > Kukkakauppoja

Lieksan Viherkeskus ja hautauspalvelu Oy

Kukkakauppoja

Lieksan Viherkeskus ja Hautauspalvelu Oy on monipuolinen puutarhatalo ja kukkakauppa. Meiltä saat myös täyden palvelun hautaustoimistopalvelut.

Kauttamme saat läpi vuoden tasokkaan, monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kauden kasveja sesonkikukat huomioiden. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi niin puutarhaan kuin kotiinkin. Palvelemme ammattitaidolla myös surun kohdatessa ja tarjoamme kaikki hautaustoimistopalvelut luotettavasti. Kauttamme järjestyvät asiaan kuuluvat hautajaisjärjestelyt, tarvittavat hankinnat ja kukkalaitteet.

Päivystys 24h 0401647445
Ismo Tynkkynen0405834097
MA-PE 9-17, LA 9-15, touko-heinäkuussa SU 10-15
Simo Hurtan katu 10, 81700 Lieksa

Avainsanat

kukka, kukkia, kukat, kukkakauppa, kukkakaupat, kukkakauppoja, hautaus, hautaustoimisto, hautaustoimistoja, hautaustoimistot, hautauspalvelut, hautauspalveluita, hautausjärjestelyt, hautausjärjestelyjä, hautausjärjestely, kukkalaitteet, kukkalaitteita, suruvihko, hääkimput, hääkukat, ruukkukukat, ruukkukukkia, kesäkukat, kesäkukkia, taimet, taimia, sipulit, kukkasipulit, kukkasipuleita, hedelmäpuut, hedelmäpuita, puut, puita, morsiuskimppu, morsiuskimput, morsiuskimppuja, adressi, kukkalaite, kukkakorit, kukkakoreja, kukkavälitys, kukkavälitystä, Dataflora, Interflora, kukkalähetti, kukkalähetys, kukkalähetykset, kukkatervehdykset, onnittelukukkia, onnittelukukat, suruvalittelut