Lounais-Häme > Tammela > Autokorjaamoja ja huoltoa

Tammelan Autohuolto Ky

Autokorjaamoja ja huoltoa

Tammelan Autohuolto Mossesta Rolls-Royceen Tammelan Autohuolto Ky huoltaa ja korjaa autosi yli 34 vuoden kokemuksella. Osaava autohuolto, huollamme kaikki merkit ja mallit. Tarjoamme varteenotettavan vaihtoehdon merkkikorjaamoille, on auto sitten takuuikäinen tai vanhempi.

Toimimme ORIO AB:n SAAB-autojen alkuperäisosien sekä ORIO-tarvikevaraosien sekä kemikaalien / öljyjen valtuutettuna jälleenmyyjänä. Meiltä vikatestaukset (AutoCom), bensiiniautojen pakokaasutestaukset/säädöt + OBD-testit, öljyn vaihdot, polttimoiden vaihdot, Ha ja Pa ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt (4-pyörä) sekä henkilö- ja pakettiautojen määräaikaishuollot ja katsastusremontit/käynnit. Amsoil voiteluaineet (moottorikelkat/mönkijät, lumikelkat). Nyt meiltä myös automaattivaihteistojen öljynvaihdot/huuhtelut.

Myös 03 436 0690
Ma-pe 8-17, la 9-12
Matintuomiontie 9, 31300 Tammela

Avainsanat

autokorjaamo, autotarvike, varaosat, varaosaliike, autohuolto, vuosihuollot, tuulilasin vaihto, ohjauskulmien säädöt, moottorinkorjaus, jarrupalat, ilmastoinnin korjaus, vikatestaus, katsastus, katsastuspalvelu, henkilöautohuolto, pakettiautohuolto, huollot, korjaukset, autokorjaamoja, service, service center, Tammela, katsastusremontti, saab