Keski-Suomi > Jyväskylä > Insinööri- ja suunnittelutoimistoja

Insinööritoimisto Kari Haataja

Insinööri- ja suunnittelutoimistoja

Rakennusprojekti - oman kodin rakentaminen tai remontointi - on poikkeuksetta pitkä ja haastava prosessi, jonka sujuva hallitseminen yksin on haastavaa.

Insinööritoimisto Kari Haataja tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua pientalorakentajille ja -remontoijille, tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella. Yritykseltämme saat kaikki tarvitsemasi suunnittelu- ja valvontapalvelut rakennus- ja rakennesuunnittelusta LVI- ja sähkösuunnitteluun sekä vastaavan mestarin ja pääsuunnittelijan tehtäviin saakka. Hoidamme toiveidesi mukaan myös esimerkiksi rakennuslupaprosessin byrokratian sekä tarjouspyyntöjen laatimisen. Ota yhteyttä ja kysy lisää kattavasta kokonaispalvelustamme tai mistä tahansa yksittäisestä palvelusta - Insinööritoimisto Kari Haataja on alansa kokenut ammattilainen, aina asiakkaan asialla.

Yliopistonkatu 8, 40100 Jyväskylä

Avainsanat

insinööritoimistoja, insinööritoimistot, rakentajapalvelut, rakennesuunnittelua, rakennussuunnittelua, talon rakentaminen, vastaava mestari, LVI-suunnittelua, sähkösuunnittelua, rakennusluvan hakeminen, pohjatutkimukset, omakotirakentaminen, Insinööritoimisto Kari Haataja