Keski-Suomi > Jyväskylä > Hammaslaboratorioita

Jyväskylän Hammastekniikka Oy

Hammaslaboratorioita

Hammaslaboratoriomme valikoimaan kuuluvat monipuoliset hammastekniset ratkaisut, kuten levy- ja rankaproteesit, niiden korjaukset ja pohjaukset, purentakiskot, valkaisukiskot ja hammassuojat, oikomiskojeet, keraamiset inlayt/onlayt, laminaatit, kruunut ja sillat.

Olette lämpimästi tervetulleita hammaslaboratorioon mikäli teillä on esimerkiksi proteesi mennyt rikki tai se vaatii tiivistämistä eli pohjausta tai haluatte kokonaan uudet hammasproteesit. Toimitilamme sijaitsee Jyväskylässä Seppälän alueella. Meille on helppo tulla ja vältät keskikaupungin ruuhkat ja ahtaat parkkihallit. Omalla autolla voit ajaa aivan oven viereen ja katutaso mahdollistaa helpon kulun pyörätuolilla ja rollaattorilla. Lähin bussipysäkki on noin 300 m päässä. Tervetuloa!

Sinikka VirtanenErikoishammasteknikko045 346 7636
Vasarakatu 9 A, 40320 Jyväskylä

Avainsanat

hammaslaboratorio, hammaslaboratorioita, hammaslaboratoriot, erikoishammasteknikko, erikoishammasteknikot, hammasproteesit, purentakiskot, valkaisukiskot, hammassuojat, oikomiskojeet, hammasproteesin korjaus, hammasproteesin pohjaus, levyproteesi, rankaproteesi, kruunut, sillat, pohjaukset