Etelä-Savo > Pellosniemi > Autokorjaamoja

AD-Autokorjaamo Ristiina/AVPK Huolto Oy

Autokorjaamoja

AD Autokorjaamo Ristiina/AVPK Huolto Oy tarjoaa ammattitaitoista huolto ja korjaus palvelua jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Yrityksen palveluihin kuuluu autojen veneiden ja pienkoneiden yleiskorjaus ja huoltotyöt. Tarjoamme merkkiriippumattomasti huollot ja korjaukset kaikkiin autoihin, veneisiin ja pienkoneisiin kuten (mopot, ruohonleikkurit, moottori- ja raivaussahat sekä moottorikelkat ja mönkijät). Kauttamme autoon alkuperäiset varaosat ja kahden vuoden kansainvälinen lisäturva työsuoritteille ja varaosille. Valtuutettu Husqvarna-, Jonsered-, Mercury-, Mariner- ja Mercruiser-huolto.

Mataristontie 2A, 52420 Pellosniemi

Avainsanat

AD, AD-autokorjaamo, autokorjaamoja, autokorjaamot, autohuolto, pienkonekorjaamo, pienkonekorjaamoja, pienkonekorjaamot, merkkihuollot, merkkihuolto, määräaikaishuolto, määräaikaishuollot, ilmastointihuollot, ilmastointihuolto, tuulilasinvaihdot, katsastuskorjaukset, katsastuskorjaus, katsastustarkastust, rengastyöt, renkaiden vaihto, vikadiagnosointi, vikadiagnosoinnit, alkolukkojen asennusta, alkolukkojen huoltoa, pienkonekorjaukset, venemoottorihuollot, venemoottorikorjaukset, Auto-,Vene- & PienKone Huolto Oy